!
!
Software
!

GV-CONCT

GV-Central Monitoring Station

Het Geovison Central Monitoring Station programma biedt een brede central monitoring oplossing voor een 'High-Profile' veiligheidsgebieden in de commercieële, industrieële- en woningbranche. Vele GV Surveillance Systems worden verbonden met honderden of duizenden camera's, en zijn geïntegreerd met IR Sensoren, bewegingssensors, brandmelders, alarm- en POS Systemen. Het complete en krachtige netwerk van de Central Monitoring Station zal de valse alarmen effectief verminderen, en de beveiligers effectiever aansturen naar de toegewezen gebieden. 

GV-CENT2

GV-Center V2 Pro
Het GV-Center V2 Pro is professionele versie van het Central Monitoring Station (CMS) software dat kan worden geïnstalleerd op een CMS server. Het brengt verschillende GeoVision GV-Systems samen in een geïntegreerd interface, zodat alle systemen vanaf één punt kunnen worden bedient. Het GV-Center V2 Pro kan 500        GV-systems bedienen, en ruim 800 kanalen ontvangen. Het GV-Center V2 Pro ontvangt live beelden of evenementen berichten met bijgevoegde videoclips.

GV-DISPT

GV-Dispatch Server
De GV-Dispatch Server is een computer met een Dispatch software dat werkt met een GV-Center V2 Servers en de GV-Systemen. De GV-Dispatch Server connect met 25,000  GV-Systems naar 50 GV-Center V2 Pro servers en distribueert de werklast tussen online en offline GV-Center V2 Servers. Het systeem maakt gebruik van een balanceringssysteem die die verzoeken verdeelt. Als een GV-Center V2 vol begint te raken, dan wordt het verzoek doorgestuurd naar een andere GV-Center V2 met meer capaciteit. Als één GV-Center V2 niet meer werkt, kan een andere het overnemen.

GV-VSM

GV-Vital Sign Monitor
De VG-VSM is een event-alert sms-service aanbevolen voor een groot cluster van genetwerkte GV-Systems waar een enorme hoeveelheid onderhoud voor nodig is. Wanneer een online GV-Systeem een event signaleert, wordt een sms-bericht verstuurd naar de GV-VSM voor de IT'er om door te gaan met onderhoud. Vervolgens kan de GV-VSM een alarm activeren zodat alle abonnees er van af weten. Het doel van het GV-VSM is dat de de beheerder volledig op de hoogte is van de status van de GV-Systems, en dat er onmiddellijk actie kan worden ondernomen. Het systeem kan werken met de GV-Center V2 Server, en tegelijk 1000 GV-Systems bedienen.